mandag 2. mai 2011

Det beste bildet

Jeg vil si at jeg liker dett bildet  best. Det er mye som skjer i bildet og blikkfanget er ikke helt i midten av bildet. Selv om det ikke er mye sol ute så blir det et spennende bilde. Det er og et godt bilde på hvordan det ser ut på Høg Jæren, og forklarer temaet tur på en virkelig godt måte.


Dette bildet er tatt fra turen til Steinkjerringa i Hå. Rundt denne plassen er det flere ruter man kan ta for å få med seg alle merken. Stiene er godt oppmerket med både fargekoder og skilt, som dette her, til å vise veien. 


På denne dagen var det ganske grått i været og lyset ble ikke like bra som om de hadde vært strålende sol. Men jeg synes ikkje at det gjør noe, det at bildet er litt mørkt gjør det enda spennende og skaper en stemning. 


På Høg Jæren har ikkje våren kommet helt enda og dette er et myr område derfor har det ikke blitt grønt. Men det at det enda er brunt i gresset gjør at skiltet kommer enda mer frem og man får en mild kontrast mellom det lyse og det mørke. Selve skiltet skaper en spenning i med at det går piler i ulike rettninger og skaper en variasjon. Den blå skriften kommer og godt frem fra treet. 
Blender: f/14,0 Lukkertid: 1/40 ISO: 100

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar